De beste wensen voor 2017

De beste wensen voor 2017

2016 was voor ons wederom een geweldig jaar met diverse groeistuipjes, uitbreiding van het assortiment en heel veel positieve klanten.

Het mag dan een beetje cliché klinken maar wij zijn echt heel blij met u als klant, u plaatst mooie reviews, regelmatig stuurt u ons leuke e-mails en steeds vaker krijgen we van u mooie foto’s waarop we onze producten terug zien na montage. Die foto’s vinden we fantastisch en delen die graag op onze Facebook pagina en binnenkort gaan we ook een mooie fotopagina op de website maken.

In het nieuwe jaar gaan we er weer helemaal voor. Nog meer mooie producten, leuke aanbiedingen en nog harder werken om van iedere klant een tevreden klant te maken.

Een van de hoogtepunten van het nieuwe jaar is bij ons al bekend, in januari wordt de webwinkel in een heel nieuw jasje gestoken. Doordat steeds meer bezoekers ons bezoeken via de mobiel of tablet is het hard nodig om de winkel aan te passen zodat op alle apparaten de winkel goed functioneert en alles duidelijk te zien is.

Wij wensen u een gezellige en veilige jaarwisseling en een mooi en gezond nieuw jaar.

Met warme groet,

 

Iedereen bij SmeedijzerenBeslag.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.