Facebook Like, Deel & Like actie.

 • Geplaatst op
 • Door SmeedijzerenBeslag.nl
 • 0
Facebook Like, Deel & Like actie.

Op onze Facebook pagina hebben we een leuke actie waarbij twee olijfoliekannen worden weggegeven. Bij het behalen van 450 en bij 550 likes geven we een oliekan weg. We geven een groene en een oranje kan weg.

Facebook Like, Deel & Like actie.

Bij 450 likes trekken we de eerste naam, deze winnaar mag een kleur kiezen en dus krijgt de winnaar bij 550 likes de overgebleven kleur. Dat maakt natuurlijk niet uit want beide olijfoliekannetjes zijn even leuk. Ze kunnen uiteraard gebruikt worden om olie in te bewaren maar ze zijn zeker ook leuk genoeg om neergezet te worden als decoratie.

Volg ons op Facebook dan heeft u de eerste stap al gezet, deel en like het bericht over deze actie en u doet mee voor de prijs. Om nog meer kans te maken kunt u een leuk berichtje onder deze blogpost plaatsen, we doen dan een extra lootje met uw naam in de hoge hoed, wanneer u ook nog een leuk berichtje achterlaat onder het bericht van deze actie op onze Facebook pagina doen we er gewoon nog een lootje bij.

De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht via Facebook, op dit bericht dient de winnaar wel binnen 48 uur te reageren, na 48 uur trekken we een nieuwe winnaar.

Naar de Facebook pagina.

Reacties

 1. Wilma Van T Hof Wilma Van T Hof

  Wat een prachtige olijfoliekannetjes.
  Ik heb zojuist meegedaan met deze win-actie op Facebook. Zou heel erg blij zijn als ik het oranje kannetje zou winnen Aanwinst voor in mijn keuken neer te zetten.

 2. Suzanne Willemsen Suzanne Willemsen

  Erg leuke actie, en geweldige kannetjes! Mijn keuken wordt mijn volgende project, waar uiteraard ook de deurknoppen bij horen.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden