Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen
Aanbiedingen
0
Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen

Zakelijk account (B2B)

 

Zakelijk account. (B2B)

Aannemers, timmerbedrijven, meubelmakers, restaurateurs(binnenshuis), architecten en andere bedrijven nodigen wij graag uit om een zakelijk account bij SmeedijzerenBeslag.nl te openen. Zeker wanneer je vaker bij ons bestellingen plaatst is het zeer interessant om je als zakelijke klant te registreren. Voor meer informatie over de voordelen van een B2B-account kan je contact opnemen met onze klantenservice, tel: +31 85 303 86 75. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Je kan bij SmeedijzerenBeslag.nl ook terecht voor maatwerk, zoals: kapstokhaken met bedrijfslogo of tekst, hand gesmede (sier)nagels naar eigen ontwerp voor b.v. renovaties of restauraties.

Om voor een B2B-account in aanmerking te komen moet je ingeschreven staan in de Kamer van Koophandel. Bij het registreren heb je het KvK-nummer en een BTW nummer nodig.

Registreren als zakelijke klant is eenvoudig:

Na het doornemen van en akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en privacy disclaimer klik je op de knop Registreren om de registratie te voltooien. Laat ons via e-mail of telefoon even weten dat je je hebt geregistreerd hebt als zakelijke klant en wij zetten jouw account zo snel mogelijk om naar een B2B account.
 

Zakelijk account voor bedrijven (B2B) - Terug naar bovenkant pagina.

Inloggen of registreren

Alle overige vragen

Social media

Socials

4,7Review LogoWij scoren een 4,7 op Trusted Shops

SmeedijzerenBeslag.nl