• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zakelijk account (B2B)

 

Zakelijk account. (B2B)

Aannemers, timmerbedrijven, meubelmakers, restaurateurs(binnenshuis), architecten en andere bedrijven nodigen wij graag uit om een zakelijk account bij SmeedijzerenBeslag.nl te openen. Zeker wanneer u vaker bij ons bestellingen plaatst is het zeer interessant om u als zakelijke klant te registreren. Voor meer informatie over de voordelen van een B2B-account kunt u contact opnemen met ons, Tel: +31 85 303 86 75. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

U kunt bij SmeedijzerenBeslag.nl ook terecht voor maatwerk, zoals: kapstokhaken met bedrijfslogo of tekst, handgesmede (sier)nagels naar eigen ontwerp voor b.v. renovaties of restauraties.

Om voor een B2B-account in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan in de Kamer van Koophandel. Bij het registreren heeft u het KvK-nummer en een BTW-nummer nodig.

Registreren als zakelijke klant is eenvoudig:

Na het doornemen van en akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en privacy disclaimer klikt u op de knop Registreren om de registratie te voltooien. Laat ons via e-mail of telefoon even weten dat u zich heeft geregistreerd heeft als zakelijke klant en wij zetten uw account zo snel mogelijk om naar een B2B account.
 

Zakelijk account voor bedrijven (B2B) - Terug naar bovekant pagina.