• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Coronavirus: Bezorging van post en pakketten gaat door.

Beste heer, mevrouw,

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor PostNL klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijft PostNL op verantwoorde wijze in Nederland bezorgen. Wel zijn extra maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Bezorging van post en pakketten.

Bezorgers doen er alles aan om het contact te minimaliseren. Zij houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot jij deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra jij opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Mochten er meer aanpassingen plaatsvinden omtrent pakketbezorging dan houdt PostNL u via onderstaande pagina op de hoogte.

https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus

Voor specifieke gezondheidsvragen verwijzen wij je naar de website van het RIVM.

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Met vriendelijke groet,

Het team van SmeedijzerenBeslag.nl