• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Contactinformatie

Contactinformatie - hoe u ons kunt bereiken.

SmeedijzerenBeslag.nl is een 100% webwinkel, bestellingen worden direct verzonden vanuit het magazijn. Momenteel is er dan helaas ook geen mogelijkheid om bestellingen af te halen of om producten te komen bekijken. Uiteraard is het altijd mogelijk om bestelling te retourneren wanneer u niet geheel tevreden bent.

Retouradres:

Good in Style GmbH
SmeedijzerenBeslag.nl
Postbus 2
9670AA Winschoten
Nederland

Belangrijk! Wanneer u een bestelling retour stuurt maakt u dan a.u.b. uitsluitend gebruik van bovenstaand adres, dit garandeert een vlotte afhandeling en terugbetaling van uw retour bestelling. 


Contactinformatie.

Natuurlijk vinden we het erg belangrijk om makkelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten, hieronder de verschillende opties waarmee u ons kunt bereiken.

Telefoon

SmeedijzerenBeslag.nl is telefonisch bereikbaar,
maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur.
Tel: 085 3038675

Krijgt u geen contact met ons laat dan a.u.b. een berichtje met uw telefoonnummer achter via voicemail, sms, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

E-mail

U kunt ons mailen vanaf de klantenservice pagina door het e-mail formulier aan de rechter kant op deze pagina te gebruiken. Of stuur een e-mail aan info@smeedijzerenbeslag.nl. 

Ticket

Wanneer u een klantaccount heeft aangemaakt kunt u vanuit dit account een ticket aanmaken door op mijn tickets te klikken. Onder "Nieuw ticket" kunt u nu eenvoudig een bericht aan ons sturen.

Facebook en Twitter

Ook zijn wij te bereiken via Facebook en Twitter.

Contactinformatie - hoe u ons kunt bereiken.