Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen
Aanbiedingen
0
Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen

Betaalmethoden

Met welke verschillende betaalmethoden kan ik betalen in jullie webshop?

Bij SmeedijzerenBeslag.nl kan je veilig online betalen. Als je een betaalwijze selecteert word je automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. 

Hier kan je kiezen uit de volgende betaalmethoden: 

 

iDEAL

Betalen met iDEAL  

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. iDEAL is het systeem dat je met één klik naar jouw vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Bunq, Handelsbanken, Knab, Revolut en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij de betreffende bank.

 

PayPal  

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kan je aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na het afronden van je betaling wordt u teruggestuurd naar de website van SmeedijzerenBeslag.nl.

 

Klarna Achteraf Betalen

 

 

Achteraf betalen met Klarna

Klarna voert voor SmeedijzerenBeslag.nl het proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat je de rekening per e-mail toegestuurd krijgt die je binnen 14 dagen dient te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen op factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Je moet minimaal 18 jaar zijn om een bestelling met Klarna te mogen plaatsen. Het is mogelijk dat Klarna jouw verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kan je contact opnemen met Klarna.

Voor deze betaalmethode brengt SmeedijzerenBeslag.nl €1,95 in rekening. Het is belangrijk dat je het bedrag overmaakt naar de rekening van Klarna, zoals vermeld op de factuur, en niet naar de rekening van SmeedijzerenBeslag.nl.

De voordelen van Klarna.

  • Eerst je producten in huis, dan pas betalen.
  • 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.
  • Mogelijkheid om de vervaldatum van de factuur met 10 dagen te verlengen via Klarna.nl

 

Maestro

American Express

Creditcard

Met jouw VisaCard, MasterCard, Maestro of American Express card kan je gemakkelijk betalen in onze webshop. De creditcard (in combinatie met bijbehorende pincode) is internationaal een zeer geliefd betaalmiddel, doordat de transactie veilig en snel verloopt. 

 

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving via Mollie

Bij een bankoverschrijving maak je het bedrag via Mollie over naar onze bankrekening.

 

Bancontact

Betalen met Bancontact

Als je in België internetbankiert bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, Bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank of VDK Spaarbank kan je via Mollie met de betaalmethode Bancontact veilig online aankopen doen met jouw bankpas.

 

KBC

KBC

Bankier je bij KBC? Betaal dan gemakkelijk via de KBC-betaalmethode.  

 

SOFORT Banking

Sofort Banking

Wanneer je via onze webshop een bestelling plaatst en kiest voor betalen via Sofort Banking verschijnt een pop-up venster waarin gevraagd wordt eerst jouw land te selecteren en daarna de bank.

 

Belfius

Belfius

De Belfius betaaldienst wordt via onze webshop verwerkt door Mollie. Wanneer je via onze webshop een bestelling plaatst en kiest voor betalen via Belfius kom je in de bankomgeving van Belfius terecht. Je kan van hieruit de vertrouwde handelingen uitvoeren.

 

Inloggen of registreren

Alle overige vragen

Social media

Socials

4,7Review LogoWij scoren een 4,7 op Trusted Shops

SmeedijzerenBeslag.nl