• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Informatie over de verschillende betaalmethoden in onze winkel.

Bij SmeedijzerenBeslag kunt u veilig online betalen. Als u een betaalwijze selecteert wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. 

Hier kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:


Veilig online betalen via Mollie.nl

iDeal, credit card en bankoverschrijving.

iDeal en credit betalingen worden afgehandeld door Mollie, deze partij draagt zorg voor een snelle en veilige afhandeling van uw online betalingen. Mollie verzorgd voor ons ook onder andere de betalingen die via Bancontact / Mister Cash en SOFORT Banking worden gedaan. Doordat Mollie ook de betalingen die via bankoverschrijving worden gedaan voor ons verwerkt kunt u Mollie of Stg Mollie Payments op uw bankafschrift tegenkomen.

 

 

Achteraf betalen met Klarna

Klarna voert voor SmeedijzerenBeslag het proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat u de rekening per e-mail toegestuurd krijgt die u binnen 14 dagen dient te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen op factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. U moet minimaal 18 jaar zijn om een bestelling met Klarna te mogen plaatsen. Het is mogelijk dat Klarna uw verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kunt u contact opnemen met Klarna:

Telefoonnummer: 020 808 28 52

Voor deze betaalmethode brengt SmeedijzerenBeslag €1,95 in rekening. Het is belangrijk dat u het bedrag overmaakt naar de rekening van Klarna, zoals vermeld op de factuur, en niet naar de rekening van SmeedijzerenBeslag.

De voordelen van Klarna.

  • Eerst uw producten in huis, dan pas betalen.
  • 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.
  • Mogelijkheid om de vervaldatum van de factuur met 10 dagen te verlengen via Klarna.nl

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal heeft u een PayPal-account nodig. Deze kunt u aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na het afronden van uw betaling wordt u teruggestuurd naar de website van SmeedijzerenBeslag.

 

 Heeft u nog vragen over de betaalmethoden? Neemt u dan contact met ons op. Uw vragen beantwoorden wij graag.