Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen
Aanbiedingen
0

Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur - Tel: 085 303 86 75

Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen

Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur - Tel: 085 303 86 75

Betaalmethoden

Met welke verschillende betaalmethoden kan ik betalen in jullie webshop?

Bij SmeedijzerenBeslag.nl kunt u veilig online betalen. Als u een betaalwijze selecteert wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. 

Hier kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden: 

 

iDEAL

Betalen met iDEAL  

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. iDEAL is het systeem dat u met één klik naar uw vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Bunq, Handelsbanken, Knab, Revolut en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij de betreffende bank.

 

PayPal  

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal heeft u een PayPal-account nodig. Deze kunt u aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na het afronden van uw betaling wordt u teruggestuurd naar de website van SmeedijzerenBeslag.nl.

 

Klarna Achteraf Betalen

 

 

Achteraf betalen met Klarna

Klarna voert voor SmeedijzerenBeslag.nl het proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat u de rekening per e-mail toegestuurd krijgt die u binnen 14 dagen dient te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen op factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. U moet minimaal 18 jaar zijn om een bestelling met Klarna te mogen plaatsen. Het is mogelijk dat Klarna uw verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kunt u contact opnemen met Klarna.

Voor deze betaalmethode brengt SmeedijzerenBeslag.nl €1,95 in rekening. Het is belangrijk dat u het bedrag overmaakt naar de rekening van Klarna, zoals vermeld op de factuur, en niet naar de rekening van SmeedijzerenBeslag.nl.

De voordelen van Klarna.

  • Eerst uw producten in huis, dan pas betalen.
  • 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.
  • Mogelijkheid om de vervaldatum van de factuur met 10 dagen te verlengen via Klarna.nl

 

Maestro

American Express

Creditcard

Met uw VisaCard, MasterCard, Maestro of American Express card kunt u gemakkelijk betalen in onze webshop. De creditcard (in combinatie met bijbehorende pincode) is internationaal een zeer geliefd betaalmiddel, doordat de transactie veilig en snel verloopt. 

 

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving via Mollie

Bij een bankoverschrijving maakt u het bedrag via Mollie over naar onze bankrekening.

 

Bancontact

Betalen met Bancontact

Als u in België internetbankiert bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, Bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank of VDK Spaarbank kunt u via Mollie met de betaalmethode Bancontact veilig online aankopen doen met uw bankpas.

 

KBC

KBC

Bankiert u bij KBC? Betaal dan gemakkelijk via de KBC-betaalmethode.  

 

SOFORT Banking

Sofort Banking

Wanneer u via onze webshop een bestelling plaatst en kiest voor betalen via Sofort Banking verschijnt een pop-up venster waarin gevraagd wordt eerst Uw land te selecteren en daarna de bank.

 

Belfius

Belfius

De Belfius betaaldienst wordt via onze webshop verwerkt door Mollie. Wanneer u via onze webshop een bestelling plaatst en kiest voor betalen via Belfius komt U in de bankomgeving van Belfius terecht. U kan van hieruit de vertrouwde handelingen uitvoeren.

 

Inloggen of registreren

Alle overige vragen

Social media

Socials

9.6Review LogoWij scoren een 9.6 op eKomi

SmeedijzerenBeslag.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »