Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen
Aanbiedingen
0
Slechts €4,95 verzendkosten (NL)
Gratis verzenden vanaf €75,- (NL & BE)
Veilig online betalen

Door SmeedijzerenBeslag.nl, 16 januari 2017

Meubels met verschillende porseleinen knoppen.

Klantenfoto's.

En hoe leuk is het dat onze klanten steeds vaker foto’s sturen van het eindresultaat, nieuwe meubels met porseleinen knoppen om er een eigen look aan te geven. Maar ook mooie oude kasten die na een opknapbeurt zijn voorzien van knopjes die helemaal bij de kast passen.

 

Geen knop hetzelfde.

We delen dan ook graag enkele van deze foto’s met u en heeft u, of misschien in toekomst ook foto’s van meubels met onze knoppen dan nodigen we u van harte uit om ze met ons te delen.

De trend van de foto's de we recent krijgen is "geen knop hetzelfde", we zien het natuurlijk ook aan de bestellingen dat klanten steeds vaker allemaal verschillende knoppen kopen en het resultaat is altijd leuk.

 

Fris roze/wit ladekastje.

Een mooi ladekastje met porseleinen meubelknopjes uit de winkel. Iedere lade heeft een andere knop maar stuk voor stuk passen ze bij het kastje.

Roze/wit ladekastje met diverse porseleinen knoppen.

 

Van H. Renique onderstaande foto van een leuke rustiek kastje, het meubelstuk is wit en dat zijn de knoppen ook. Op eentje na en die gietijzeren knop springt er lekker uit.

 

Rustiek wit ladekastje met (bijna) allemaal witte knoppen.

 

Het superleuke vintage kastje van G de Frankrijker hieronder is uitgerust niet alleen met diverse kleuren knoppen maar ook met verschillende modellen. Het resultaat is verrassend leuk.

 

Porseleinen knoppen in verschillende kleuren en vormen op dit vintage kastje.

 

Van Debbie kregen we onderstaande foto van dit aparte maar leuke ladekastje met porseleinen meubelknoppen uit onze winkel.

 

Ladekastje met porseleinen knoppen.

 

Wanneer we meer leuke foto's krijgen van meubels met verschillende porseleinen knoppen voegen we aan dit blog toe. Inspiratie opgedaan? Of gewoon eens zien wat een leuke knoppen we hebben? Klik hier.